блог Olha Kukhlenko

Х Міжнародна школа-семінар “Практичні питання сучасної візуалізації в клініці”. Львів, 17 - 19 червня 2015 р.

Знову у Львові! Цікава і насичена навчальна програма з діагностичної радіології. Традиційна школа-семінар, яка не відбулася минулого року через надзвичайно складну ситуацію в Україні, цього року відкриється в конгрес-центрі готелю "Львів". Насичений лекційний курс буде проходити протягом трьох днів з 17 до 19 червня, а потім - семінарські заняття протягом тижня. Разом з досвідченими американськими радіологами наші лікарі будуть мати можливість обговорити цікаві і складні випадки, а також взяти участь у поточних обстеженнях на базі Центру Св.Параскеви.

Засідання Лікарської комісії НТШ, присвячене святкуванню 150-річчя з дня народження Слуги Божого Митрополита Андрея Шептицького.

29.04.15 відбулося засідання Лікарської комісії НТШ, присвячене святкуванню 150-річчя з дня народження Слуги Божого Митрополита Андрея Шептицького. З вступним словом виступила професор кафедри фізіології Оксана Заячківська. Учасники засідання заслухали також виступ доктора богослов’я отця ієромонаха Севастьяна Дмитруха на тему: «Митрополит Андрей Шептицький - меценат українського мистецтва» та виступ Романа Горака (Львівський національний літературно-меморіальний музей Івана Франка) на тему: «Митрополит Андрей Шептицький та Іван Франко».

Підписатися на RSS - блог Olha Kukhlenko